1 Şubat 2018 Perşembe

Dünyanın en iyi kol saatleri; ROLEX








904L PASLANMAZ ÇELİK

Ekstrem koşullara uygun performans


Bir Rolex saati en zorlu şartlarda bile fonksiyonel kalmalı ve güzelliğini korumalıdır. Bu nedenle Rolex 1985 yılında, aşınmaya karşı oldukça dirençli bir alaşım olan ve cilalandığında olağanüstü bir parlaklığa kavuşan 904L çelik kullanan ilk saat markası oldu.
904L paslanmaz çelik genellikle yüksek teknoloji alanları ile havacılık ve kimya endüstrilerinde kullanılır. Mükemmel aşınma karşıtı özellikleri, kıymetli metallerle kıyaslanabilirdir. Rolex, 904L çelik saat bileşenlerinin üretim sürecinin tamamını şirket bünyesinde ustalalıkla idare eder.






ALTIN

Parıltının kaynağı


Altın Rolex saatleri gerçek anlamda büyüleyici bir parlaklığa sahiptir. Bu parlaklık, en değerli metal olan altının mükemmel kullanımında uzun yıllar süren bir deneyime dayanır. Rolex, saat kasalarındaki ve bileziklerindeki benzersiz ve çarpıcı parlaklığı, ancak tüm süreci kontrol ederek garanti edebilir.







ROLESOR

Metallerin buluşması


Rolesor, iki metalin tek bir Rolex saatindeki talihli buluşmasıdır: kontrast oluşturan renkleri ve ışıltılarıyla altın ve çelik, zarifçe dengelenmiş bir ahenkle bir araya gelir.
Rolesor ismi Rolex tarafından 1933 yılında patentlenmiş ve gerçek bir Rolex imzası haline gelmiştir. Konsept basittir: çerçeve, kurma kolu ve merkezi bilezik bağlantıları 18kt sarı veya Everose (Rolex'in özel pembe altın alaşımı) altından; orta kasa ve bileziğin dış bağlantıları 904L paslanmaz çelikten yapılmıştır. Beyaz Rolesor modellerinde yalnızca çerçeve 18 kt beyaz altındır.

Ayrıca Rolex fiyatları için: http://www.pnd.tl/gEAQ96X

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Nike' den yeni mercurial

Brezilya'da düzenlenen 2014 dünya kupası için tanıtılan "superfly 4" futbol dünyasına büyük bir yenilik getirmişti. Sıradan kr...